We gebruiken op deze site cookies. Door op deze site te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok Meer weten

BTW

BTW

Onder de verantwoordelijkheid van Marie-Lise Swinne wordt de BTW-afdeling van Tax Consult momenteel beheerd door Mickael Tatayas en Anne Georges, die zich uitsluitend bezighouden met BTW-kwesties.

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van BTW hebben Mickael en Anne dit onderwerp perfect onder de knie. Zij onderhouden een nauwe relatie met de administratie en willen graag de btw-behandeling van uw activiteiten bevestigen en/of uw positie op het gebied van aftrek en cashflow optimaliseren.

De btw-afdeling biedt u een globale bijstand voor uw Belgische en internationale transacties, alsook voor elke vraag met betrekking tot btw-identificatie, vestiging, controle, voorafgaand akkoord met de administratie, fiscale controles of regularisatie.

Mickael en Anne helpen u op een proactieve en pragmatische manier om samen met u uw economische activiteit te analyseren en te structureren in uw eigen belang. Hun grondige aanpak mbt de “compliance” (garantie voor de naleving van uw Belgische en internationale aangiften) zal u ook beschermen tegen de risico's van sancties en boetes.

Voor het "internationale" aspect kan de BTW-afdeling, als leider van de BTW-groep binnen het netwerk van Alliott Group, dat wereldwijd meer dan 170 leden telt, rekenen op de expertise van de BTW-specialisten van het netwerk.