We gebruiken op deze site cookies. Door op deze site te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok Meer weten

Onze geschiedenis

Aan het begin van haar geschiedenis in 1981 verleende Tax Consult voornamelijk fiscale diensten aan dochterondernemingen van internationale groepen en aan Belgische kleine en middelgrote ondernemingen. Al snel werd een accountancy afdeling toegevoegd. 

  • Sinds 1997 levert Tax Consult ook fiscale expertise aan leidinggevenden en bedrijfsleiders in een nationale en internationale context.
  • In   2011 werd een BTW-afdeling toegevoegd die zich uitsluitend toelegt op btw-advies en -bijstand en in 2013 werd de expertise van transfer pricing specialist toegevoegd.
  • Sinds 2020 is Tax Consult door haar groei en in het belang van excellentie het moederbedrijf van twee nieuwe dochterondernemingen; Tax Consult Accountancy - Advisory and Tax Consult HR Tax - International Mobility.

Tax Consult  is lid van het Institute of Tax Advisers Accountants (ITAA) en de Alliott Global Alliance, een wereldwijde alliantie van onafhankelijke adviesbureaus met meer dan 185 leden in meer dan 80 landen https://www.alliottglobal.com/

Onze structuren: